AĞUSTOS MECLİS TOPLANTISI YENİ HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİ
05.09.2017 11:31

Her ay gerçekleşen Bodrum Ticaret Odası Meclis Toplantısı 25 Ağustos 2017 Pazartesi günü BODTO yeni Hizmet Binası Meclis Salonunda gerçekleşti.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan başkanlığında gerçekleşen toplantıda Meclis Üyelerinin tümü katılım sağladı. Meclis Başkanı İlhan Ersan yaptığı açılış konuşmasında “Öncelikle BODTO Yeni Hizmet Binasındaki ilk Meclis toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda yeni hizmet binamızın başından bu yana emeği olan herkese teşekkür ediyorum.”diyerek tüm Meclis Üyelerinin yeni hizmet binası için yorumlarını dinleyerek görüşlerini aldı. Ardından Temmuz ayı meclis toplantısına gündemdeki konuların görüşülmesine geçilerek devam edildi.

Gündemde ilk olarak 2017 Temmuz ayı Bodrum Ticaret Odası faaliyetleri Yönetim Kurulu Başkan Mahmut S. Kocadon tarafından aktarılarak bilgilendirme yapıldı.

Ardından Temmuz ayı mizanı Meclis Üyelerine sunulurken, oy birliği ile kabul edildi.

BODTO üyelerinin fiyat tarifesi talepleri değerlendirilirken, firmaların sattıkları mal ve hizmetlerin fiyatlarının belirlenmesinde öncelikle uyguladıkları fiyatların göz önüne alınması uygun görüldü.

Meclis üyelerinin görüş ve önerilerinin dinlendiği sair işlerden sonra toplantı son bulurken, yeni hizmet binası dolaşıldı. Yeni hizmet binasında bulunan konferans salonu, eğitim salonları, hizmet birimleri ofisleri ve arşivler incelenirken, mevcut binanın eksiklerinden yola çıkılarak ihtiyaçların giderildiği, üyelerin ve tüm Bodrum'un kullanımına uygun bir bina olması sebebiyle beğeni ve takdirlerini belirten Meclis Üyeleri, Bodrum Ticaret Odası personelinin de katılımı ile yeni hizmet binasındaki ilk meclis toplantısını bir kokteyl ile gerçekleştirdi.