Duyuru Arşivi
TÜRKİYE VE AFRİKA EKONOMİK İŞBİRLİĞİ KONFERANSI
28.08.2017 12:15

Odamıza Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON)'dan gelen yazıya göre; Ankara'daki Afrika Diplomatik Kolordu Büyükelçilerin İşbirliğiyle, 16-18 Ekim 2017 tarihleri arasında Ankara Green Park Hotel'de “Türkiye ve Afrika arasında Ekonomik İşbirliği Konferansı” düzenleneceği belirtilmiştir. Türkiye ile Afrika arasındaki ekonomik, ticari, ihracat ve ithalat ilişkilerinin güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla Yatırım Ajanslar, Ticaret ve Sanayi odaları, İş Kadınları ve İş Adamları, Yatırımcılar, farklı Afrika Ülkeleri ve Türkiye'den Uluslararası Girişimcilerin katılımıyla yapılacak konferansa tüm üyelerimiz davetlidir.

Türkiye Afrika ekonomik İşbirliği Konferansına katılımcı şirketlerden herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Adres: Green Park Hotel-Kızılırmak Mah. Çankaya/Ankara – (0312) 258 00 00

SANKON İletişim: (0312) 212 06 00 – info@sankon.org.tr

Türkiye ve Afrika Ekonomik İşbirliği Konferansına Katılan Afrika Devletleri

Angola Cumhuriyeti, Benin Cumhuriyeti, Botsvana Cumhuriyeti, Burkina Faso, Burundi Cumhuriyeti, Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti, Cibuti Cumhuriyeti, Çad Cumhuriyeti, Ekvator Ginesi Cumhuriyeti, Eritre Devleti, Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti, Fas Krallığı, Fildişi Sahili Cumhuriyeti, Gabon Cumhuriyeti, Gambia Cumhuriyeti, Gana Cumhuriyeti, Gine Bissau Cumhuriyeti, Gine Cumhuriyeti, Güney Afrika Cumhuriyeti, Güney Sudan Cumhuriyeti, Kamerun Cumhuriyeti, Kenya Cumhuriyeti, Komorlar Birliği, Kongo Cumhuriyeti, Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Lesotho Krallığı, Liberya Cumhuriyeti, Libya Devleti, Madagaskar Cumhuriyeti, Malavi Cumhuriyeti, Mali Cumhuriyeti, Mauritius Cumhuriyeti, Mısır Arap Cumhuriyeti, Moritanya Cumhuriyeti, Mozambik Cumhuriyeti, Namibya Cumhuriyeti, Nijer Cumhuriyeti, Nijerya Federal Cumhuriyeti, Orta Afrika Cumhuriyeti, Ruanda Cumhuriyeti, Sao Tome ve Principe, Senegal Cumhuriyeti, Seyşeller Cumhuriyeti, Sierra Leone Cumhuriyeti, Somali Federal Cumhuriyeti, Sudan Cumhuriyeti, Swaziland Krallığı, Tanzanya Cumhuriyeti, Togo Cumhuriyeti, Tunus Cumhuriyeti, Uganda Cumhuriyeti, Yeşil Burun Adaları Cumhuriyeti, Zambiya Cumhuriyeti, Zimbabve Cumhuriyeti.