BODRUM DEPREMİ ARDINDAN HAYAT KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR
Değerli Üyelerimiz ve Bodrumlular,
21.07.2017 14:44

Bugün 21 Temmuz 2017 günü 01.31 saatlerinde Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesinin açıkladığı bilgilere göre; Bodrum'un güneyinde 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremin meydana gelmesinden itibaren koordineli ve organize bir çalışma yürütülmüş, başta Bodrum halkı olmak üzere, tatilini Bodrum'da yapan yerli ve yabancı turistlerin emniyetli ve güvenli bir şekilde deprem dalgasını atlatması sağlanmıştır.

Bodrum'un geçirdiği bu büyük sınavda can kaybının olmaması en büyük sevincimiz oldu. Maddi zararlarımız elbette ki var; bu zararların tespit edilerek sonuçlarının değerlendirmesi Kamu İdarelerimiz tarafından yapılıyor.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. KOCADON, "Tüm Bodrum'a öncelikle geçmiş olsun diyoruz. Gerçekten böyle şiddetli bir depremi en az zararla atlattık. Tüm üyelerimizin yaşadığı maddi zararları en kısa sürede karşılayarak, turizm sezonuna kaldığımız yerden devam edeceğiz. BODTO olarak Bodrum'un ve üyelerimizin her zaman yanında olup destekçisi olacağız." diyerek görüşlerini dile getirdi.

Bodrum'un yaşadığı bu afet sonucunda yaşanılan maddi zararların bir an önce telafi edilmesi temennisiyle, tüm Bodrum'a ve üyelerimize Bodrum Ticaret Odası olarak geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Bu gibi olayları bir daha yaşamamak üzere, Bodrum'un yanında olan tüm dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.