BODTO’YA ZİYARETLER SÜRÜYOR
06.07.2017 16:22

Türkiye'de HoReCa, pastacılık ve gıda sektörlerini ve ekipmanlarını bir araya getiren Sirha İstanbul fuarı kapsamında fuar yetkilileri 06 Temmuz 2017 Perşembe günü Bodrum Ticaret Odası'na ziyarette bulundu.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven'in hazır bulunduğu ziyarette geçen yıl 24-26 Kasım 2016 tarihlerinde “Bodrum” standı ile yer alan Bodrum Ticaret Odası fuarı değerlendirdi.

Fuar yetkilileri Abel Michel Villemin ve Haluk Oğan, Bodrum'u yeniden gelecek 16-18 Kasım 2017 Sirha İstanbul fuarına davet etti.

Bodrum Ticaret Odası olarak, Bodrum'un adını her platformda temsil etmek için çalışmalar yürüttüklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “sektör temsilcilerinin bir araya gelmesi, gastronomi ve horecacıların birlikte yenilikleri sunduğu bu fuar geçen yıl ilk kez katılmaktan memnuniyet duyduğumuz bir organizasyon oldu. Fuar sonrası geri dönüşler bizim için iyi oldu. Bodrum mandarini ve zeytinyağımızı sunma fırsatı yakaladık.”diyerek görüşlerini dile getirdi.

Sirha İstanbul 2017 katılımı için görüşme yapılmasıyla ziyaret sona erdi.