BODRUM LELEG YOLU TANITIM FAALİYETLERİ HİZMET ALIMI İÇİN İHALE İLANI
23.06.2017 10:14

Bodrum Ticaret Odası, Güney Ege Kalkınma Ajansı  Alternatif Turizm Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Bodrum'da "Bodrum Leleg Yolu Tanıtım Faaliyetleri Hizmet Alımı" için bir hizmet alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

Lot-1-----“Bodrum Leleg Yolu” Web Sitesi'nin Hazırlanması

Lot-2-----“Bodrum Leleg Yolu” Akıllı Telefon (Mobil Cihaz ve Giyilebilir Teknolojiler) Uygulamasının Hazırlanması

Lot-3-----“Bodrum Leleg Yolu” Baskı Yayınları

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası T.C. Bodrum Ticaret Odası Kıbrıs Şehitleri Cad. Yokuşbaşı Mah. No:30 Bodrum-MUĞLA adresinden veya www.bodto.org.tr  internet adreslerinden temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 13.07.2017 s:13:00

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.bodto.org.tr  ve www.geka.org.tr'de yayınlanacaktır.

Teklifler, 14.07.2017 tarihinde, saat 13:30'da ve T.C. Bodrum Ticaret Odası Kıbrıs Şehitleri Cad. Yokuşbaşı Mah. No:30 Bodrum-MUĞLA adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

İhale teklif dosyası için tıklayınız.