BODTO MART MECLİSİ TOPLANDI
04.04.2017 16:03

30 Mart 2017 Perşembe günü Bodrum Ticaret Odası Mart ayı olağan meclis toplantısı BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan başkanlığında toplandı.

MUTSO Akademi tanıtım ve genel bilgilendirmesi, 2017 Mart ayı Odamız faaliyetleri, 2017 Şubat ayı Mizanının tetkik ve müzakeresi, BODTO bütçesinde fasıllar arasında yapılacak aktarmanın görüşülmesi, Odamız mevcut hizmet binasının kiraya verilmesi, BODTO mevcut hizmet binası otoparkının alımının gerçekleştirilmesi gündemiyle BODTO Meclisi bir araya geldi.

Doç.Dr.Tuğba Uçma UYSAL ile Yard. Doç.Dr.Ceray ALDEMİR tarafından  MUTSO Akademi tanıtımı ve genel bilgilendirmesi gerçekleştirildi. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'nın üyelerinin ticari ve sosyal alanda gelişimini sağlamak amacı ile gerçekleşen oluşum hakkında, gerçekleşen ve planlanan projeleri hakkında sunum eşliğinde Meclis Üyelerine bilgi verildi.

2017 Mart ayı Odamız faaliyetlerimiz ve 2017 etkinlik başlıkları hakkında BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Meclis Üyelerine bilgi verdi. Meclis gündeminin 3.ncü maddesinde 2017 Şubat ayı Mizanının incelenerek kabul edilirken, BODTO mevcut hizmet binasının bedelli olarak kiraya verilmesi ve mevcut hizmet binası otoparkının alımının gerçekleştirilmesi konularında Meclis oylaması yapılarak bu konuda Yönetim Kuruluna yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.

Bodrum ekonomisi hakkında görüşlerin sunulmasının ardından toplantı son buldu.