BODTO PERSONELİ EĞİTİMLERE DEVAM EDİYOR
30.03.2017 11:14

Bodrum Ticaret odası gerek stratejik plan gerekleri, gerekle entegre yönetim sistemi gerekleri kapsamında personel eğitimlerine devam ediyor.

22 Mart 2017 Çarşamba günü Dr.Zerrin Güngör tarafından temel sağlık eğitimine tüm personel katıldı. Eğitimde temel sağlık kapsamında dikkat edilmesi gereken konular paylaşılırken, iş yerinde ve gündelik hayatta karşılaşılabilecek risklere göre nelere dikkat edilmesi gerektiği örneklerle anlatıldı.

23-24 Mart 2017 tarihlerinde BODTO personellerinden Ali Emir, Mesut Dumanlı, Ülkü Başpınar ve Buse Top “sertifikalı ilkyardım” eğitimine katıldı. Eğitim sonunda İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı sınav sonucunda personele sertifikalı ilkyardım belgesi verildi.

BODTO Yeni hizmet binasına geçmeden, iş sağlığı ve güvenliği konusunda planlama çalışmaları yürütürken, 29 Mart 2017 günü “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimine tüm personel katıldı. İş yerinde ve çalışma alanlarında yaşanabilecek iş kazaları ve alınacak önlemler konusunda yapılan bilgilendirme ile personelin dikkat etmesi gereken noktalarda paylaşımlarda bulunuldu.

Yine 29 Mart 2017 Çarşamba günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde gerçekleştirilen “Elektronik Belge Dağıtımı” konulu bilgilendirme seminerine Oda Sicil Birim Yönetici Zafer Tosun katıldı.

Bodrum Ticaret Odası personel eğitimleri 2017 yılında devam edecektir.