BODRUM HALK SAĞLIĞI MERKEZİ ZİYARETİ
21.03.2017 13:15

Bodrum Halk Sağlığı Merkezi heyeti, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon'u makamında 21 Mart 2017 Salı günü ziyaret etti.

Mahmut S. Kocadon ile görüşen Halk Sağlığı Merkezi'nden Psikolog Ceyda Öztabak, Diyetisyen Hande Alaca ve Sosyal Hizmet Uzmanı Zeynep Çiftçi Bodrum'da yürütülen çalışmalarını paylaşırken, Bodrum Ticaret Odası ile başta obezite ve kanser mücadele konusunda işbirliği yapılması konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Bodrum Ticaret Odası olarak, yarımadada yaşayan tüm üyelerimiz ve ailelerinin toplumsal sağlığının önemi konusunda bilinçlendirme ve farkındalık çalışmalarına önem verdiklerini belirten Mahmut S. Kocadon, sağlıklı bireylerin yaşadığı toplumlarda ekonomik gelişmişliğin arttığını, bu sebeple toplum sağlığına önem verilmesi gerektiğini söyledi.

İşbirliğinin artarak devam etmesi temennisiyle ziyaret tamamlandı.