BU KONSER KAÇMAZ
20.03.2017 10:50

T.C. Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Bodrum Belediyesi ve Avusturya Kültür Ofisi işbirliğiyle, Baki Bilgili'nin koordinasyonunda düzenlenen "Bodrum'da Avusturya Günleri" kapsamında 21 Mart 2017 Salı günü, saat 20.30'da, Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi'nde, Cobario müzik grubu tarafından, Dünya Müzikleri Konseri gerçekleşecektir. Konser ücretsiz olup halka açıktır

Çok sayıda ödüle layık görülen Viyanalı Cobario Üçlüsü, iki gitar ve bir kemanla yerkürenin yarısını dolaşarak, müzik dağarcıklarına gittikleri her yerden farklı esintiler katmıştır. Farklı coğrafyalardan beslenerek gelişen sanatçılar, konserlerinde kimi zaman tozlu Güney Amerika çöllü havası, kimi zaman yemyeşil İrlanda havası kimi zamansa klasik Viyana havası yaşatıyor.

T.C. Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Belediyesi ve Avusturya Kültür Ofisi işbirliğiyle, Baki Bilgili'nin koordinasyonunda düzenlenen Bodrum'da Avusturya Günleri, esprili tavırları ile tanınan Cobario Üçlüsünün konseri ile sonlanacak.