BODTO’DAN BODRUM KAYMAKAMINA ZİYARET
07.02.2017 13:27

26.12.2016 itibariyle Bodrum'da göreve başlayan Kaymakam Bekir Yılmaz'a ziyaretler sürüyor.

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan başkanlığındaki BODTO heyeti, Bodrum Kaymakamına ikinci ziyaretini 07 Şubat 2017 Salı günü gerçekleştirdi. BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkan Yard. Mehmet Ayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Eyinç Orhan Dinç ve Atilla Serttaş ziyarette hazır bulundu.

Bodrum Kaymakamına hem nezaket hem de bilgilendirme ziyaretinin gündemi, Bodrum ekonomisi olurken, turizm sektörünün sorunları, 2017 yılında turizm beklentileri, yürütülen faaliyetler konusunda bilgilendirme yapılırken, küresel ekonominin Bodrum'a yansımaları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunurken; “ Bodrum Kaymakamımız Bekir Yılmaz'a öncelikle teşekkürlerimizi sunuyoruz, kendisi Bodrum için çalışmak arzusunda, bu da biz sivil toplum kuruluşları açısından oldukça önemli. Eminim ki 2017 turizmi, şu ana kadar yürütülen tanıtım çalışmalarının sonucunu yaz sezonunda görecektir. Her zaman kamu-sivil toplum kuruluşu ve özel sektörün işbirliği bizi daha verimli çalışmalara doğru ilerletecektir.” diyerek görüşlerini dile getirdi.

Ziyaret iyi niyet ve temennilerle tamamlanırken, Bodrum Ticaret Odası çalışmaları hakkında Bodrum Kaymakamı detaylı şekilde bilgilendirildi.