BODRUM’UN YEREL LEZZETLERİ İSTANBUL’DA TANITILDI
25.11.2016 15:31

Otel, Restoran ve Yiyecek-İçecek Sektörlerinin en önemli Uluslararası organizasyonları arasında yer alan Sirha İstanbul Fuarı 4. Buluşma etkinliği 24 – 26 Kasım tarihleri arasında, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleşti. T.C. Bodrum Ticaret Odası fuarda Bodrum standı ile yer aldı.

24-26 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Sirha İstanbul fuarında, T.C. Bodrum Ticaret Odası (BODTO) tarafından coğrafi işareti alınmış dünyaca ünlü Bodrum mandalinaları ile yapılmış ürünlerinin tanıtıldığı, temsili Bodrum mandalina ağaçları ile süslenmiş Bodrum Standına ilgi büyük oldu. Fuara Katılan İstanbul halkı ilk defa denedikleri Bodrum Mandalina ürünlerine hayran kaldıklarını ilettiler.

450'den fazla katılımcının yer aldığı, sektör profesyonellerini, yatırımcıları ve karar vericileri buluşturan Sirha İstanbul Fuarına, BODTO'yu temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar KOCADON, Yönetim Kurulu Üyesi Deniz EYİNÇ ve 1 nolu Komite Üyesi 5 Bodrumlu firma katıldı.

2016 yılı içerisinde 5. fuar organizasyonu tamamlayıp Bodrum'u etkili şekilde temsil etmeye devam eden BODTO, 2016/2017 hedef fuarları için çalışmalarını sürdürüyor.