VALİ AMİR ÇİÇEK ODAMIZI ZİYARET ETTİ
04.11.2016 09:17

3 Kasım Perşembe günü Muğla protokolü ile beraber Bodrum'a gelen Vali Amir Çiçek, T.C. Bodrum Ticaret Odasını ziyaret etti. BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ile makamlarında görüşen Vali Çiçek yerel yöneticiler ile Bodrum hakkında konuştu.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Marmaris Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Albay Oğuz Bavbek, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin ve Bodrum Sahil Güvenlik Komutanı Binbaşı Süleyman Ercan'ın da yer aldığı ziyaretin ardından Vali Çiçek ile beraberindeki heyet BODTO Konferans Salonunda düzenlenen Prof. Dr. Ayhan Çıkın'ın şiir dinletisine katıldı.