KADIN GİRİŞİMCİ YÖNETİCİ OKULU BODRUM’DA
25.10.2016 11:25

Garanti Bankası ile Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliği ve TC Bodrum Ticaret odası desteğiyle kadın girişimcilere yönelik ÜCRETSİZ olarak düzenlenecek olan “Kadın Girişimci Yönetici Okulu” eğitim programı, 4 Kasım 2016 tarihinde Bodrum'da başlayacak.

İş sahibi kadınlarımızı, girişimci ruhlarını daha da geliştirmek, işlerini giderek büyütmek ve uluslararası arenada rekabetçi güçlerini artırmak hedefiyle, Bodrum'da düzenlenecek eğitim programına davet ediyoruz.

İşletmelerin sürdürülebilirliği için kadın girişimcilerimizin ihtiyaç duyduğu donanımın oluşturulmasını ve girişimcilere yeni bir vizyon kazandırmayı amaçlayan eğitimler, Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Gaziantep, Denizli, Adana, Diyarbakır, Eskişehir, Kayseri, Samsun, Bursa, Trabzon, Kocaeli, Hatay, Mersin ve Alanya'nın ardından Bodrum'da gerçekleşecek.

Siz de, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) tarafından hazırlanan “Kadın Girişimci Yönetici Okulu” eğitim programına başvurabilir, eğitimi başarıyla tamamlayarak, 50 saat sürecek program sonrasında BÜYEM'den sertifika almaya hak kazanabilirsiniz.

Tüm Bodrum'lu Kadın Girişimcilerimizi eğitime katılmaya bekliyoruz.

Yapmanız gereken tek şey, kadın girişimci önetici okulu başvuru formunu doldurmak! Başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

Eğitimler farklı konularda işletmenizin gelişmesini sağlarken, karşılaştığınız sorunların çözümünde neler yapmanız gerektiğini de örneklemeler üzerinden öğrenme fırsatı yakalayabileceksiniz.

Eğitime katılacak adayların, 2-3 Kasım 2016 tarihlerinde kesin kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Takvim

Kayıt  Kabul:  2 – 3 Kasım 2016

Adayların 09:00 - 17:00 saatleri arasında kendileri için uygun olan bir zaman aralığında Bodrum Ticaret Odası'na şahsen gelerek kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

Bilgilendirme ve Kayıt Yeri: Bodrum Ticaret Odası

22 Kasım 2016 Salı

Yenilikçi Yönetim Becerileri

23 Kasım 2016 Çarşamba

İşletmenin Evrensel Köydeki Adresi (Pazarlama İletişimi)

25 Kasım 2016 Cuma

*Eğitimler saat 13:30-17:30 arası Bodrum Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleşecek olup ücretsiz olarak gerçekleşecektir.