BODRUM ŞEHİR HARİTASI HİZMETİNİZDE
30.09.2016 11:01

T.C. Bodrum Ticaret Odası stratejik planında Yarımadanın doğru tanıtılmasının sağlanması amacına yönelik olarak 2015 yılında İngilizce olarak hazırlanan Bodrum City Map-Bodrum Şehir Merkezi Haritası, turizm ile ilgili kurum ve kuruluşlar ile turistlerin bölgeye giriş yaptığı alanlar (feribot iskelesi, kruvaziyer limanı vb.) başta olmak üzere fuarlarda da dağıtılmaya devam ediyor.

Eğlenceli görsellerle hazırlanan Bodrum City Map-Bodrum Şehir Merkezi Haritası tüm yarımadanın ve şehir merkezinin planlarına yer vererek, Bodrum'daki tarihi, arkeolojik yapıların gezilip görülmesi için özendirici nitelik taşıyor. Ayrıca cep planında Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk hakkında da kısa bilgi yer alıyor.

Yaz boyunca Bodrum'a önemli sayıda turist girdisi sağlayan kruvaziyer limanı ve diğer deniz hudut kapılarında, günübirlik ziyaretçilerin zaman kaybı yaşamadan daha çok yer görüp, ziyaret etmesi amacıyla dağıtımlar devam ediyor. Gelen ziyaretçilerinde beğenisini toplayan haritalar, BODTO tarafından talebe göre temin ediliyor.

Bodrum Ticaret Odası Bodrum'un doğru tanıtılması ve gelen ziyaretçileri doğru yönlendirmek, bu çerçevede de üye işletmelere destek olmaya devam edecektir.

Haritaya ulaşmak için tıklayınız.