SİGORTACILIK SEKTÖRÜ BİR ARAYA GELDİ
09.09.2016 11:11

08 Eylül 2016 Perşembe günü Bodrum Ticaret Odası ev sahipliğinde, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Hüseyin Kasap katılımıyla sigortacılık sektörü bir araya geldi.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Alper Özşeker, 54'ü Bodrum merkezli, 7'si şube olmak üzere 61 acentenin faal olarak Bodrum'da hizmet verdiğini belirtirken, sektörün bilgilendirilmesi, aynı zamanda gelişimi için bu tür organizasyonlara devam edeceklerini söyledi.

“Sektörün kapasite kullanımı %38 seviyesindedir.”

TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Hüseyin Kasap, yaptığı sunumda güncel sigortacılık mevzuatı hakkında bilgilendirmeler yaparken, sektörün de analizini yaptı. Sigortacıların yaşadığı sorunların çözümü konusunda yapılan yasal düzenlemeler ve acentelerin ihtiyaçları da görüşüldü. Özellikle acentelerin iletişim bilgilerinin güncel olmasının önemini vurgulayan Hüseyin Kasap, acentelerin Odalar aracılığıyla bilgi güncellemesini sık sık yapmasını önerdi.

Katılımcıların birebir sorularının yanıtlamasından sonra toplantı tamamlandı.