MUĞLA MİLLETVEKİLİ VE İLÇE YÖNETİMİ ZİYARETİ
25.08.2016 16:45

Bodrum Ticaret Odası MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Bodrum MHP İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Cengizhan Sancar ve Yönetim Kurulu üyelerini misafir etti. 24 Ağustos 2016 Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ayaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç hazır bulundu.

Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, geçmiş ziyaretlerde Bodrum Ticaret Odası tarafından sunulan “Bodrum Ekonomik Sorunlar ve Çözüm Önerileri” raporunda da öncelikli olarak yer alan “ecrimisil” konusunu Meclis'te dile getirdiklerini, sektöre can suyu olacak çalışmanın henüz tamamlanmadığını ancak konunun takipçisi olduklarını, geçmiş günlerde TBMM'de ecrimisil erteleme konusunun ve turizmcilerinin sorunlarının görüşüldüğünü belirtti.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, 2016'nın turizm açısından etkilerini değerlendirirken, belirsizlikten tüm sektörlerin etkilendiğini, Bodrum özelinde ise turizm 58 faaliyet alana olan katkısı nedeniyle, Bodrum ekonomisinde turizmin önemi anlattı. İşletmelerin bu aşamada umutsuzluğa kapılmalarının engellenmesi için çeşitli destek ve teşviklerle, küçük ve orta ölçekli başta olmak üzere tüm işletmelere ve sektörlere yönelik çalışmalara vurgu yaptı.

2016 yılının tüm sektörler açısından etkileri değerlendirildiği ziyarette, Bodrum'un temel ekonomik yapısının geliştirilmesi için görüşler iletildi. İyi dilek temennilerle ziyaret son buldu.