Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası İşbirliği
22.08.2016 10:41

Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Odamıza gelen mail ile iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin derinleşmesi ve karşılıklı fayda sağlamak için TD-IHK bünyesindeki, Ticaret ve Sanayi Odaları ile Borsaları üyelerinin sektörel iş ortakları bulmalarını ve iki ülkede de sahip olduğu ticari aktörler ağından faydalanmaları için üyelerin iş birliği taleplerini, hedefledikleri sektörleri göz önünde bulundurarak 6 ay boyunca, ücret ödemelerine gerek kalmadan her iki dilde de TD-IHK internet sayfasında ilan ediyor, bu sayede potansiyel ticari iş birlikçileriyle iletişime geçmeleri sağlanıyor.

İlgilenen üyelerimizin, ekte ki formu doldurarak Odamız aracılığıyla ulaştırılması ile işbirliği ilanı yayınlanmaya başlayacaktır.

Ticari İş Birliği İlan Formu için tıklayınız.