Duyuru Arşivi
ODALAR ARASI İŞBİRLİĞİ
12.08.2016 16:53

10 Ağustos Çarşamba günü Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret eden Bodrum Ticaret Odası Yönetimi, üyelerine katkı sağlamak amacıyla yapılabilecek işbirliklerini dile getirdi. Bodrum'da yatırım ortamının iyileştirilmesi ve borçların yapılandırılması konularında fikir birliğine varan iki Oda Yönetimi, Bodrum Ticaret Odası'nda ortak seminerler vermeyi kararlaştırdı. Yeni göreve başlayan Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Barış Erdoğan ile makamında görüşen Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder, Bodrum iş dünyasına katkı verebilmek için girişimlerine devam edeceklerini belirterek ziyaretlerini tamamladı.