Duyuru Arşivi
E-BODTO İLE HİZMETİNİZDEYİZ!
30.06.2016 10:00

Bodrum Ticaret Odası yenilikçi ve kolay ulaşılabilir yapısıyla yeni bir çalışmaya daha imza atıyor.

BODTO'nun üyelerine hızlı ve kalite hizmet sunma anlayışıyla geliştirilen hizmetlerinden biri de on-line ödeme ve belge hizmetlerinin sunulması olarak e-BODTO.

BODTO HİZMET ALT YAPISI GENİŞLİYOR!

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon konu hakkında; " Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu olarak seçim vaatlerimizden biri de üyelerin hizmet binasına gelmeden işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilmesinin sağlanması için gerekli bilişim altyapısının kurulması idi. Artık Bodrum Ticaret Odası üyelerimiz hizmet binamıza gelmeden, bulundukları yerden belgelerini alıp, ödemelerini kredi kartı aracılığıyla tamamlayabileceklerdir. Tüm üyelerimizin bu kolaylığı yakından takip edeceğini düşünüyorum." dedi.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ise, BODTO'nun üyeleri açısından ticari hayatın kolaylaşması için güvenli bilişim yollarını kullanarak sunduğu on-line hizmetin işletmelerin zamandan kazandıklarını belirtirken, " BODTO'nun kolay-hızlı ve ulaşılabilir yapısının bu gibi çalışmalarla güçlendirildi." dedi.

Bodrum Ticaret Odası(BODTO) "BODTO 7/24 Hizmetinizde" sloganı ile siz üyelerimizin hizmetinde.

Artık Odamıza gelmeden web sitemizdeki e-BODTO linkinden üye faaliyet belgesi, oda sicil kayıt sureti, ortaklık teyit belgesi ve ihale durum belgelerinizi alabilir, aidat borcunuzu ödeyebilir, işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Bilgi teknolojisini en iyi kullanan Bodrum Ticaret Odası, hizmetlerini ve hizmet kalitesini hızla yükseltmeye devam ediyor. 2017 yılında BODTO'nun on-line hizmetlerinin sayısı artarak devam edecektir.

BODTO HİZMETLERİNE BİR TIKLA ULAŞIN!

e-BODTO hizmetini tüm üyelerimizin kullanımına sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Artık BODTO üyeleri hizmet binasına gelmeden, sıra beklemeden, işyerlerinden istedikleri anda belge alabilecek ve aidat borçlarını ödeyebileceklerdir.

Üyelerimiz on-line sisteme üye sicil numaralarını sorgulatarak giriş yaparken, ödemeler kredi kartı ile tahsil edilecektir.

27 Haziran 2016 tarihinde

www.bodto.org.tr

Web sitemiz üzerinden başlayan on-line hizmetlerimiz şunlardır;

·         Aidat borcu ödeme

·         Üye faaliyet belgesi

·         Oda sicil kayıt sureti

·         Ortaklık teyit belgesi

·         İhale durum belgesi

On-Line hizmetlerimize ulaşmak için tıklayınız.

Bu hizmetlerimizle birlikte "Bir Telefonla Yanınızdayız" hizmet uygulamamız kaldırılmış olup yerinden tahsilat yapılmayacaktır.