Duyuru Arşivi
BODTO MECLİS VE MESLEK KOMİTELERİ İFTAR DA BULUŞTU
30.06.2016 09:48

MECLİS BAŞKANI İLHAN ERSAN:

Değerli Meclis ve Meslek Komitesi Üyelerim;

İslam aleminin en güzel, en kutsal gününde bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederim. Daha güzel bir günde birlikte olmayı çok isterdim, ancak dün akşam yaşamış olduğumuz terör olayı bizi derinden yaraladı.42 kişinin ölümü ile sonuçlanan bu terör olayı nedeni ile çok üzüldük. Ölen şehitlerimiz, vatandaşlarımız için Allahtan rahmet, yakınlarına da sabırlar diliyorum. Umarım ki bizleri önümüzde daha iyi günler bekliyor.

Ayrıca terör olayında hayatını kaybedenler için dua etmek üzere Meclis Üyemiz Ahmet Karataş'ı davet ediyorum.

AHMET KARATAŞ:

Dün akşam yaşanmış olan olay nedeni ile hepimiz çok üzgünüz. Teröre kurban verdiğimiz kişiler için Fatiha okuyalım.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MAHMUT SERDAR KOCADON:

Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum, hoş geldiniz. Bugün sessiz sedasız çok güzel bir olayı gerçekleştirdik. Saat 18.00 da BODTO yeni hizmet binası temelimiz atıldı. Dün yaşamış olduğumuz üzücü olay nedeni ile temel atma törenimizi sessiz sedasız yapmayı tercih ettik, inşallah daha ilerde daha güzel kutlamalarımızı gerçekleştiririz. Allah bizi utandırmasın ve kazasız belasız hizmet binamızın inşaatını bitiririz.

BODTO Meclis Ve Meslek Komiteleri İftar Yemeği Üyeleri yaşanmakta olan terör olayları, İlçemiz turizm sezonuna ve Türkiye genelinde etkileri hakkında görüş alışverişi yapılarak saat 22.30 da sona erdi.