MİLAS TSO, BODTO’NUN KONUĞU OLDU
01.06.2016 17:15
31 Mayıs 2016 Salı günü Milas Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ile Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer BODTO'yu ziyaret etti.

Ziyarette BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, YK Başkanı Mahmut S. Kocadon, YK Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya ve Mehmet Ayaz ile YK Üyesi Deniz Eyinç hazır bulundu.

Görüşmede geçmişten bu yana Muğla'nın yakın iki ilçesi olması sebebiyle, hem kültürel hem de ekonomik yönden etkileşimin yoğun olması, son 25 yıldan bu yana ise, Bodrum ve Milas'ın ekonomik dengesinin birbiri ile daha çok iç içe geçtiği konusuna değinildi. Bodrum'un mevcut istihdam kapasitesinin büyük bir çoğunluğunun Milas'ta yaşayanlar tarafından karşılanması, üretilen ürün ve hizmetin ortak olarak her iki ilçede paylaşılmasının, gelecek yıllarda ekonomik açıdan beraberliğin ortak projelerle de geliştirilmesi gerektiği vurgulandı.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon,”Geçmiş dönemde Bodrum halkının bir çok ihtiyacını karşılamak için Milas'ı ziyaret ettiğini yıllar geçtikçe bu dengenin Bodrum lehine geliştiğini, ancak iki ilçenin birlikte olmadan hem ekonomik açıdan hem de sosyal açıdan gelişemeyeceğini “söyledi.

Ziyaret sonrasında Milas Ticaret ve Sanayi Odası BODTO'ya plaket sundu. BODTO yöneticileri Milas TSO'nun ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek işbirliğinin devamını temenni ettiler.