Duyuru Arşivi
BODTO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI
27.05.2016 15:07

Bodrum Ticaret Odası Mayıs Ayı olağan meclis toplantısı 26 Mayıs 2016 Perşembe günü BODTO Konferans Salonunda gerçekleşti.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan Başkanlığında gerçekleşen toplantının başında 27 Mayıs 1977 yılında kurulan Odamızın 39. Kuruluş yılı Meclis Üyeleri ve personelin katılımı ile kutlandı. BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, BODTO'nun temelleri atıldıktan sonra, şu an hem ticaret odaları arasında geldiği başarılı nokta ve Bodrum'un ekonomik ve sosyal hayatına yaptığı katkının önemine değinerek, kurumsallaşmış BODTO'nun yeni hizmet binası ile daha da gelişeceğini söyledi. BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ise, 30 üyeyle kurulmuş BODTO'nun şimdi 6.000 üye ile kocaman bir aile olduğunu, tek personelde şimdi 26 personelle ne kadar geliştiğinin altını çizerek, daha uzun yıllarda BODTO'nun başarılı çalışmalarla öne çıkacağına olan inancını belirtti.

Meclis Üyelerine Oryantasyon Eğitimi

Ardından BODTO Genel Sekreteri Prof.Dr. Fuat Önder tarafından Meclis Üyelerine yönelik Odamızın yeni yönetim sisteminin açıkladığı bir bilgilendirme eğitimi verildi. Öncelikle BODTO Akreditasyon yolculuğu anlatıldı ve 2016 yılı içinde gerçekleşecek Akreditasyon Gözetim ve Belgelendirme Denetimleri ile ISO 9001 KYS Belgelendirme denetimleri hakkında bilgi verildi. Daha sonra ise geliştirilen ve genişletilen BODTO Entegre Yönetim sisteminin içerdiği standartlar ve tüm Ticaret Odalarına model olabilecek “BODTO Ortak Süreçleri ve Süreç Yönetim Sistemi” anlatılarak örnekler verildi. Bu arada Odamız “ iyi uygulamaları”da Meclis Üyelerine aktarıldı. Görsel bir sunum eşliğinde yapılan eğitimden sonra Meclis Üyeleri bu bilgilendirmeleri dikkat ve takdirle takip ettiklerini söylediler. Sonrasında ise BODTO Meclis Üyeleri normal gündemine devam etmiştir.