Duyuru Arşivi
TEMEL İLETİŞİM BECERİLERİ EĞİTİMİ
15.04.2016 15:42

BODTO'nun üyelerin mesleki ve kişisel gelişimi için düzenlemekte olduğu eğitimler devam ediyor.

Sağlıklı iletişimle iş hayatında başarıyı yakalamak, etkili iletişim kurabilme konusunda bilgisel ve kişisel becerilerin gelişimini sağlamak, iş yaşamında ve özel yaşamda karşılaşılan iletişim kaynaklı problemlerin çözümünü kolaylaştırmak amacıyla “Temel İletişim Becerileri” eğitimi gerçekleşecektir.

19 Nisan 2016 Salı günü BODTO Konferans Salonunda gerçekleşecek “Temel İletişim Becerileri” konulu eğitime davetlisiniz.

TARİH              : 19 Nisan 2016-Salı

SAAT                : 14:00-17:00

SÜRE                : 3 Saat

YER                  : BODTO Konferans Salonu

ÜCRET              : Ücretsiz

EĞİTMEN          : FULYA ENGİN

BODRUM TİCARET ODASI EĞİTİM MERKEZİ

TEMEL İLETİŞİM BECERİLERİ EĞİTİM DETAYLARI

Hatalı iletişim iş hayatında, sosyal hayatta ve aile hayatında problemlere sebep olurken doğru ve etkili iletişim daha başarılı ve daha mutlu bir hayatın kapılarını açan bir anahtar olacaktır. Sağlıklı iletişimle iş hayatında başarıyı yakalamak, etkili iletişim kurabilme konusunda bilgisel ve kişisel becerilerin gelişimini sağlamak, iş yaşamında ve özel yaşamda karşılaşılan iletişim kaynaklı problemlerin çözümünü kolaylaştırmak eğitimin en büyük amacıdır.

Eğitimin Hedef Kitlesi; Tüm hizmet sektörü çalışanları, orta kademe yöneticiler, santral, karşılama, yönetici asistanı, şikâyet yönetimi yapan birimler, turizm / otel çalışanları

İÇERİK:

·         İletişim nedir ?

·         Ego nedir ?

·         Sadık misafir kimdir ? Nasıl yönetilir ?

·         Beynin yapısı

·         Misafir memnuniyeti yönetimi - bütünsel yaklaşım

·         İlk izlenim etkisi

·         Profesyonellik