Duyuru Arşivi
BODTO’YA ZİYARETLER SÜRÜYOR
06.04.2016 17:25

6 Nisan 2016 Çarşamba günü Bodrum Orman Şefi Önder Barut ve Milas Orman İşletme Müdürü Tayfur Kazakoğlu BODTO'yu ziyaret etti.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon tarafından ağırlanan misafirler BODTO ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü arasında süren işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Başta Bodrum Leleg Yolu projesinin Orman Bölge Müdürlüğü tarafından sahiplendiğini belirten Önder Barut, doğal yapının korunarak gelişim sağlanması açısından projeye güvendiklerini anlattı.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon ise verilen desteğin, projenin başarısını da artırdığını belirtirken, iki kurum arasındaki işbirliğinin yeni çalışmalarla da geliştirilmesini temenni ettiğini söyledi.

İki kurum, arasındaki işbirliğinin gelecek dönemde fidan ve çeşitli çiçeklerin dağıtımı ile devam edeceğinin müjdesini verdi.