Duyuru Arşivi
GL EVENTS SİRHA İSTANBUL BODTO’YU ZİYARET ETTİ
29.03.2016 10:37

28 Mart 2016 Pazartesi günü “Restoran, Otel İşletmeleri Ve Yiyecek İçecek Sektörünün Türkiye'deki Büyük Buluşması” etkinliği olan Sirha İstanbul'un organizasyon yetkilieri Abel Michel Villemin, Beatrice Trebaol ve Haluk Oğan BODTO'yu ziyaret etti. Ziyarette Odamızı BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon ve Yönetim Kurulu Üyesi deniz Eyinç hazır bulundu.

“ Sirha Lyon ve İstanbul'un yanı sıra dünyada süratle gelişen bir aktivite ağı olarak sınırlarını Sirha Cenevre, Sirha Rio, Sirha Meksika ve Sirha Budapeşte'ye de ulaştırmış bulunmaktadır. Restoran, otel işletmeleri ve yiyecek içecek sektörünün türkiye'deki büyük buluşması olarak sadece fuar değil diğer etkinliklerle de sektörü dünya çapında yakından takip edilen bir fuar olarak göze çarpmaktadır” diyerek Sirha organizasyonu hakkında bilgilendirme yapan Abel Michel Villemin, Bodrum'un kaliteli tesisleri ve farklı yönleriyle bu tür organizasyonlarla kış aylarında sektörün gelişimi için faaliyetler yürütülebileceğini belirtti.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “ Bodrum Ticaret Odası olarak fuarların ve tanıtımın öneminin farkındayız, 2005 yılından bu yana yurtiçi ve yurtdışında birçok fuar organizasyonuna katıldık. Sirha İstanbul ise daha farklı bir organizasyon olarak öne çıkıyor, sektörümüzle görüşerek bu konuda gelişim alanımızı genişletmeliyiz.” dedi.

Bodrum'daki yeme-içme sektörünün son durumu hakkında BODTO Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç bilgilendirme yaptı.

Bodrum'un mevcut ekonomik yapısı ve yatırımları konusunda BODTO tarafından hazırlanan raporlar sunulurken, başta yat imalatçılığı ve turizmde kaliteli ve farklı tesisler konusunda gelen sorular cevaplandırıldı.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle gelecek dönem de görüşülmesi planlanarak tamamlandı.