Duyuru Arşivi
AKREDİTASYON ORYANTASYON EĞİTİMİ TAMAMLANDI
04.02.2016 10:58

Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında 27 Ocak 2016 tarihinde Akreditasyon Sorumluları Oryantasyon Eğitimi, TOBB Sosyal Tesislerinde Akreditasyon Sorumlusu Özge Karatepe ve Akreditasyon Kurulu Sekreteri Volkan Tufan'ın anlatımıyla gerçekleştirildi.

Odamız personellerinin katıldığı eğitimde, Akreditasyon Sisteminin Temel Yeterlilik Alanları ile Temel Hizmet Alanları, Akreditasyon sistemi amacı, tarihsel süreci, puanlama hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Akreditasyon sisteminin bir kültür değişikliği olduğu ve hedefin TOBB'a bağlı bulunan tüm Oda/Borsaların Akreditasyon sistemini uygulaması ve üyeye maksimum hizmeti en iyi, doğru, standardı olan şekilde verilmesi gerektiği belirtildi. Akreditasyon sisteminin, mevcut Kalite Yönetim Sistemi ile birlikte işletilmesinin önemi vurgulanırken, iyi uygulama örnekleriyle sistem amacı detaylandırıldı.

Yaklaşık 6 saat süren eğitimde ileriki dönemde yapılacak revizyonlardan da bilgiler sunuldu.