Duyuru Arşivi
T.C.BODRUM TİCARET ODASI ÜYELERİNİN DİKKATİNE
15.01.2016 16:57

5174 sayılı Kanunun 10.maddesi ikinci fıkrası (İçinde bulunulan yıldan önceki iki yıldan itibaren adresleri ve durumları tesbit edilemeyenler ile bu süre zarfında aidat ödemeyen üyelerin isimleri, Oda Yönetim Kurulu kararı ile meslek grupları ve seçmen listelerinden silinir; aidat  tahakkukları durdurulur)   gereğince OCAK  2016 ayı içerisinde, içinde bulunulan yıldan önceki iki yıldan (2014-2015) itibaren adresleri ve durumları tespit edilemeyenler ile bu süre zarfında aidat ödemeyen üyelerin isimleri, meslek grupları listelerinden silinecektir.

Üyelik kaydı askıya alınan üyelerin adres ve durumları hakkında Odamıza başvurması ve/ veya geçmiş dönem aidat borçları ödedikleri takdirde tekrar meslek grubu ve seçmen listelerine yeniden kaydedilmektedir. Aksi halde Oda kayıtları silinecek ve sicil kaydının re'sen silinmesi için Bodrum Ticaret Sicil Müdürlüğüne ihbarda bulunulacaktır.

Üye kayıtlarının güncellenmesi ile ilgili işlem neticesinde Üyelerimizin herhangi bir hak kaybına uğramaması için tüm Üye Kayıtlarının güncelliği konusunda www.bodto.org.tr web sitemizde Üye Bilgi Sorgulama ekranından Üye Sicil No, Ticaret Sicil No, Vergi No ve Nace Faaliyet kodunu girerek internet üzerinden üye bilgilerini inceleme yaparak adres ve durumlarındaki değişiklikleri tescil ettirmeye ve Oda aidat borçlarını ödemeye davet ederiz.

www.bodto.org.tr