Duyuru Arşivi
BODTO MECLİSİ 2016 BÜTÇESİNİ ONAYLADI
04.01.2016 13:28

Bodrum Ticaret Odası'nın Aralık ayı olağan Meclis Toplantısı 29 Aralık 2015 Salı günü BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclis üyelerinin de yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda, 2015 yılı Kasım Ayı Mizanın görüşülmesi ve Aralık ayı oda faaliyetlerinin sunulmasının ardından 2016 yılı gelir ve gider bütçesi Meclis Başkanı İlhan Ersan tarafından onaya sunuldu. Tüm meclis üyelerinin onayıyla 2016 yılı bütçesi 4.000.000.-TL olarak Meclisten geçti.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan'ın 2015 yılını değerlendirdiği konuşmasında, yaşanılan bir çok siyasi ve ekonomik gelişmenin gölgesinde yılı tamamladıklarını belirtirken, yeni yılla ekonomik faaliyetlerin gelişmesinin en büyük beklentilerin başında geldiğini söyledi.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon ise 2015'i şöyle değerlendirdi; “Biz 70 kişilik bir aileyiz. 2016 yılı için belirsizlik ve umutsuzluk içinde olmamalıyız, bu nedenle de daha çok çalışmalıyız. Ben komitelerimize, meclisimize ve yönetim kurulumuza teşekkürlerimi sunuyorum. 2016 yılı hem Odamız hem Bodrum hem de ülkemiz açısından önemli bir yıl olacak. Hep birlikte çalışarak daha güzel ve verimli çalışmalara imza atmalıyız” dedi.