Duyuru Arşivi
BODRUM LELEG YOLU İHALE İLANI
25.11.2015 09:40

BODRUM LELEG YOLU ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPIM İŞİ İÇİN İHALE İLANI

T.C Bodrum Ticaret Odası, Güney Ege Kalkınma Ajansı Alternatif Turizm Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Bodrum'da “Bodrum Leleg Yolu Altyapı ve Çevre Düzenlemesi” yapım işi ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Kıbrıs Şehitleri Cad. Yokuşbaşı Mah. No:30 Bodrum- Muğla adresinden veya www.bodto.org.tr internet adreslerinden temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 16.12.2015 saat:13:00

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.bodto.org.tr  ve www.geka.org.tr'de  yayınlanacaktır.

Teklifler, 16.12.2015 tarihinde, saat 13:00'de ve Bodrum Ticaret Odası Kıbrıs Şehitleri Cad. Yokuşbaşı Mah. No:30 Bodrum- Muğla adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

Bodrum Leleg Yolu Teklif Dosyası