Duyuru Arşivi
BODTO, KIRTASİYE YARDIMI OKULLARA ULAŞTI
06.11.2015 10:50

TOBB desteği ile her yıl Bodrum Ticaret Odası tarafından ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik kırtasiye malzemesi yardımı yapılmaktadır. Eğitim-öğretim yılının başında verilen bu kırtasiye desteği ile Bodrum Ticaret Odası, Yarımada genelinde bulunan 50 ilkokul ve ortaokulda toplam 700 öğrenciye 2-5 Kasım 2015 tarihlerinde dağıtımı gerçekleştirdi.

Okul yönetimlerine teslim edilen kırtasiye yardımları, Okul Müdürleri tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecektir.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kocadon, yapılan yardımlar ilgili “Öncelikle 2015-2016 eğitim-öğretim hayatında tüm öğrencilere başarılar dilerim. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı önemsiyor, onların iyi şartlarda kaliteli eğitim almasını istiyoruz. İhtiyacı olan çocuklarımıza yaptığımız kırtasiye desteğimizle onların eğitimlerine küçük de olsa bir katkı sunalım istedik, biliyoruz ki her çocuğumuz eşit şartlarda eğitim görmüyor, yaptığımız bu destekle hiç değilse yanlarında olduğumuzu hissetmelerini umut ediyoruz. Odamız gelecek yıllarda da kırtasiye yardımları ve öğrencilere burs desteğinde bulunmaya devam edecektir.” diyerek görüşlerini dile getirdi.