Duyuru Arşivi
BODTO YENİ HİZMET BİNASI MİMARİ PROJE YARIŞMASI SONUÇLANDI
16.10.2015 09:44

Mevcut BODTO Hizmet Binasının ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle başlayan yeni hizmet binası çalışmalarında 03 Ağustos 2015 tarihinde ilanı yapılan mimari proje yarışması 15 Ekim 2015 Perşembe günü jürinin yaptığı değerlendirmeyle sonuçlandı.

05 Ekim 2015 tarihinde toplam 27 projenin başvurusunun yapıldığı yarışmada 12 Ekim 2015 Pazartesi günü, Ersel Gürsel başkanlığında,  Baran İdil, Erkut Şahinbaş, Murat Artu, Avni Alçın, Yiğit Erbaş ve Erol Şahin'in yer aldığı jüri değerlendirmelerini tamamlamıştır.

Yapılan değerlendirme sonucunda başarılı olan projeler için tıklayınız.

Yarışma kolokyumu 24.10.2015 Cumartesi günü saat 14:00'de BODTO Konferans Salonunda yapılacaktır.

Ödül töreni ise kolokyumun ardından yine BODTO Konferans Salonunda gerçekleşecektir.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon yaptığı açıklamada, “ Öncelikle bölgesel olarak gerçekleştirdiğimiz mimari proje yarışmamıza katkı veren, proje gönderen herkese teşekkür ediyoruz. Bodrum'a ve Odamıza olan bu ilgi bizi oldukça sevindirdi. BODTO olarak her zaman ilkleri gerçekleştirmek gayretindeyiz, yeni hizmet binamızın da mimari tasarımını bir proje yarışması ile gerçekleştirdik, bu bölgemiz için bir ilk olurken ülkemizde de bu tür yarışmalarla tasarımın ve yenilikçiliğin önünü açması açısından önemli olacağını düşünüyoruz. Bu süreçte destek veren Mimarlar Odası'na, jüri üyelerimizle teşekkür ederiz. Yarışmamızı başarılı bir şekilde tamamladık. Bundan sonraki sürecimiz hızlı bir şekilde devam edecektir. Proje yarışmasında dereceye giren herkesi tebrik ediyorum.” dedi.

BODTO Yeni Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması Raporu için tıklayınız.