Duyuru Arşivi
BAŞARILARINIZIN FARKINDAYIZ
08.09.2015 15:57

Bodrum Ticaret Odası'nın 2007 yılından bu yana SBS ve LYS'de başarılı olan öğrencilere düzenlenen ödül töreni Bodrum Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleşti.

Ödül törenine, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, BODTO Yönetim Kurulu Üyesi Alper Özşeker, BODTO Meclis Üyesi Ahmet Zeki Özkeskin, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, BODTO eski Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Cangır, BODTO Genel Sekreteri Prof. Dr. Fuat Önder, okul müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Bir üst okula geçerken, başarılarınızın farkında olduğumuzu göstermek için ödülleri veriyoruz. Başarılarınızı birileri fark ediyor. Hayat boyu da böyle olacaktır. Siz çalışın çabalayın. Bugüne kadar lise ve üniversite giriş sınavlarında başarılı olmuş toplam 120 öğrencimize başarı ödülü, 2005'ten bu yana ise 1.360 öğrencimize burs verme mutluluğunu yaşıyoruz. 365 Oda ve Borsa içinde en fazla öğrenciye destek veren odalardan biriyiz. Bursları Oda bütçesinden değil, kendi huzur hakkımızdan veriyoruz. Yönetim Kurulu ve Meclis toplantılarından alınan huzur haklarıyla öğrencilere burs veriyoruz. Yılda 220.000TL gibi ciddi bir para yapıyor. Lütfen Bodrum dışına gittiğiniz zaman kendinizi Bodrum temsilcisi olarak görün. Sizleri ve ailelerinizi başarılarınızdan dolayı kutluyorum.” dedi.

Ödül töreni; BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin ve Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ'ın öğrencilere ve velilere teşekkür ve iyi dileklerini sunduğu konuşmalarından sonra, toplantının kapanış konuşmasını yapan BODTO Genel Sekreteri Prof. Dr. Fuat Önder, BODTO Meclisi'nin bu konuya verdiği önemin altını çizerken, diğer Odalara göre BODTO'nun eğitime verdiği değerden dolayı BODTO Meclis Üyelerine teşekkür etti. Tören plaketlerin öğrencilere ve okul müdürlerine verilmesiyle sona erdi.

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SBS VE LYS SINAV SONUÇLARINA GÖRE İLÇEMİZ BAŞARI SIRALAMASINDA İLK BEŞE GİREN BAŞARILI ÖĞRENCİLER

SBS

EGE ÜNİ. TIP FAKÜLTESİ

NİDA ÖZARSLAN

ÖZEL MARMARA KOLEJİ

MARMARA ÜNİ. İNGİLİZCE TIP FAK.

SABRİ EMRE TÜRKERİ

BODRUM ANADOLU LİSESİ