Duyuru Arşivi
BODTO MUĞLA VALİSİ AMİR ÇİÇEK’İ ZİYARET ETTİ
05.08.2015 10:00

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon Muğla Valisi Sayın Amir Çiçek'i 04 Ağustos 2015 Salı günü makamında ziyaret etti.

Bodrum Ticaret Odası faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren Mahmut Kocadon, BODTO tarafından hazırlanan başta 2014-2017 Stratejik Planı olmak üzere, yayınlarımızı Muğla Valisine sundu. Amir Çiçek, BODTO'yu çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Bodrum'da başta kara ve denizde yaşanan çevresel sorunların çözümünde birlikte çalışmalar yürütülmesini belirten Muğla Valisi Amir Çiçek, bu nedenle sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü, işletmelerin ve üyelerin bilincinin artırılmasının önemine değindi. Amir Çiçek, sürdürülebilir çevrenin önemine değinirken, şehri yaşayanların koruması gerektiğini belirtti.

Mahmut Kocadon, iç turizmin geliştirilmesi amacıyla eğitim-öğretim ve sınav takviminin turizme göre düzenlenmesi gerektiğini beklediklerini, bu konunun tüm Bodrum'lu turizmci ve sivil toplum kuruluşlarının ortak düşüncesi oluğunu söyledi. Bodrum'da yaşanan işyeri fazlalılığı ve hanutçuluk konularında da görüş alışverişi yapıldı.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle tamamlanırken, konular BODTO ve Muğla Valiliği tarafından takip edilecektir.