Duyuru Arşivi
Taipei Türk Ticaret Ofisi Temsilcisi İsmet Erikan BODTO’yu Ziyaret Etti
30.07.2015 09:17

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ticaretin önemli isimlerini ağırlamaya devam ediyor. BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u makamında ziyaret eden Türkiye Cumhuriyeti Tayvan-Taipei Türk Ticaret Ofisi Temsilcisi İsmet Erikan, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODTO Yönetim Kurulu Üyeleri ve BODTO Genel Sekreteri Prof. Dr. Fuat Önder ile bilgi alışverişinde bulundu. 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette, BODTO heyeti Bodrum'un ekonomik ve ticari yapısı hakkında bilgi verdi. Yaklaşık 35 yıldır Bodrum'a gelen Erikan “Türk Tayvan İş Adamları Derneği'nin” kurulduğunu belirterek, hem dernek hem de Taipei Ticaret Odası ile BODTO'yu tanıştırmak istediğini söyledi. Ayrıca yapılan görüşme sonucunda, Tayvan ve Türkiye arasındaki ekonomik ve kültürel düzeydeki ilişkileri arttırmak için Tayvan'daki fuarların BODTO üyeleri başta olmak üzere kamuoyuna duyurulması hakkında çalışmalar yapılması kararlaştırıldı. Sayın Erikan'a BODTO tarafından Çince hazırlanmış olan Bodrum'u tanıtıcı bir doküman sunuldu. Ayrıca BODTO'nun son dönemde gerçekleştirdiği atılımlardan birinin ürünü olan 2014-2017 Stratejik Planı Erikan'a hediye edildi ve ortaklaşa işbirliği dilekleri ile görüşme tamamlandı.

Türk dış politikasına ilişkin gelişmeler hakkında bilgi almak için www.mfa.gov.tr adresinden, twitter ve facebook sayfalarından, seyahatleriniz için www.evisa.gov.tr sayfasından bilgi alabilirsiniz.