Duyuru Arşivi
SİGORTACILIK SEKTÖRÜ TOBB’DA BİRARAYA GELDİ
18.06.2015 09:28

Sigorta Acenteleri Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı  15 Haziran 2015 Pazartesi günü TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar'ın katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Toplantıya Bodrum Ticaret Odası'nı temsilen Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve 8 No'lu Finans Kuruluşları Meslek Komitesi Üyesi Alper Özşeker katıldı.

Açılış konuşmalarını TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar, Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Başkanı Hüseyin Kasap ve Hazine Müsteşar Yardımcısı Dr. Ahmet Genç'in yaptığı toplantıya; 81 İlden 313 sigorta acenteleri il delegesi, mesleğe ilişkin sivil toplum kuruluşlarının üst düzey temsilcileri ile sigortacılık işlemleri konusunda TOBB tarafından yetkilendirilen 115 oda temsilcisi ve kamu görevlisi katıldı.

TOBB tarafından yapılan istişare toplantısı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan  Alper Özşeker,  sigortacılık sektörümüzde bu tür toplantılar oldukça önemli, küresel gelişmeleri yakından takip eden ve devamlı bilginin artırılmasının beklendiği bir sektör olarak sigortacılığın hem mevzuat hem de uygulamalar açısından geliştirilmesi için yararlı ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik.” dedi.

Toplantı sektörün mevcut durumu ve talepleri ile sürerken, özellikle insan kaynağının önemi ve yeterli personelin sektöre kazandırılması amacıyla tamamlandı.

Bodrum Ticaret Odası olarak, gelecek dönemde sigortacılık sektörüne yönelik olarak eğitim çalışmaları planlanarak, üyelerimizin katılımına sunulacaktır.