Duyuru Arşivi
Satış Stratejileri Eğitimi Odamızda Gerçekleşti
Sayın Üyelerimiz,
30.03.2015 11:33

Bodrum Ticaret Odası 2015 yılı üye eğitimleri kapsamında 27/03/2015 tarihinde Odamız Konferans Salonunda 30 kişinin katılımıyla “Satış Stratejileri (Pazar, Pazarlama, Satış, Müşteri ve Strateji Oluşturma)” eğitimi düzenlendi.

Doğu Marmara ABİGEM Eğitmeni Bahri Aydın'ın anlatımıyla geçen eğitimde katılımcılar, Satış ve Pazarlama konusuna farklı pencereden bakabilmeyi sağladılar. Güncel örnekler ve hikayelerle pekiştirilen konularda her bir katılımcı aktif olarak eğitime katkıda bulundu.

Eğitimde genel olarak, herkesin her şeye ihtiyacı olduğu ve satış, bilinmedik, karşılanmamış ihtiyacın karşılanması olduğu üzerinde duruldu. Satış iletişiminde somut olabilmenin önemi vurgulandı. Sorgulayarak müşterinin ne istediğini anlamak ve müşterinin anlayacağı dili kullanabilmenin önemi örneklerle anlatıldı.

6 saat süren eğitim sonunda katılımcılara Eğitim Sertifikası verildi.