BODTO EĞİTİM MERKEZİ KAPSAMINDA MESLEK EĞİTİM BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR
21.07.2015 16:20

Mesleki standartların belirlenmesi ve yasal zorunluluklar kapsamında gelecek yıllarda sertifikalı personel çalıştırma zorunluluğu işletmelerin uyum sağlaması gerektiren başlıca önemli konulardan biridir. Kamunun bu konuda gelecek dönemde daha uygulamacı olup, daha sıkı kontrollerle işletmeleri denetlemesi beklenmektedir.

Odamız tarafından yürütülen “BODTO Eğitim Merkezi” faaliyetleri kapsamında BODTO, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Bodrum Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu işbirliğinde Mili Eğitim Bakanlığı onaylı meslek eğitimleri ile üyelerimiz ve çalışanlarının sertifikalandırılması sağlanacaktır.

Bu kapsamda aşağıda yer alan tabloda başvuru yapmak istediğiniz eğitimler için aşağıda bulunan on-line kayıt ile ön kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Gelen taleplerin yoğunluğu ve sınıf açılması için yeterli katılımcının kayıt yaptırması ile meslek eğitimlerine başlanacaktır.

Konu hakkında detaylı sorularınız için Odamızın Dış Ticaret Araştırma Eğitim ve Proje birimine ulaşabilirsiniz. saadetkabli@bodto.org.tr – 3161412 dahili:133

Eğitim Adı

Veri Tabanı

60-TL

*Ücretlere KDV dahildir.

**Gelen taleplere göre, kursların açılış tarihi belirlenerek, kursiyerlere ulaşılacaktır. Kurs planı tüm yılı kapsamaktadır.

On-line Kayıt İçin tıklayın