Duyuru Arşivi
BODTO Yeni Bina Hazırlıklarında Büyük Bir Adım Attı
Bodrum Ticaret Odası (BODTO) yeni bir binaya taşınma konusunda gerçekleştirdiği girişimlerin sonuçlarını almaya başladı.
02.03.2015 09:50
Artan üye sayısı ile birlikte daha iyi bir hizmet sunmak, ihtiyaçları karşılamak için BODTO Yönetimi, yeni bir binaya taşınma konusunda çalışmalar yürüttü. Bu çalışmalar sonucunda BODTO Meclisi'nin yeni bir binaya taşınmak için aldığı karara istinaden BODTO Yönetim Kurulu, 26 Şubat 2015 tarihinde gerçekleşen Meclis toplantısında, Bodrum Belediyesi tarafından 1.800 m2'lik bir alanın Oda'ya tahsis edildiğini duyurdu.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon konu ile ilgili ''Bodrum Belediyesinin 4 Şubat 2015 tarihli Meclis toplantısında, bizim talebimiz üzerine Bitez Kavşağı'nda yer alan araziyi 25 yıllığına Odamıza tahsis etmiştir. Bu karar resmi yazı ile de Odamıza ulaşmıştır. Bodrum Belediye Başkanı'na ve Meclis Üyelerine teşekkürlerimi sunarım'' dedi.

BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ise ilerleyen süreçte tahsis edilen arazinin tescil işlemlerinin tamamlanması yönünde çalışmaların hızlanarak 2016 yaz sezonuna kadar yeni binaya geçmeyi hedeflediklerinin vurguladı.
25 yıllığına tahsis edilen arazi için gerekli çalışmalar BODTO tarafından takip edilmeye devam edilecektir.