BODTO Personel Eğitimlerine 2015 Yılında Da Devam Ediyor
Bodrum Ticaret Odası’nın kurumsallaşma, kalite ve akreditasyon gerekleri kapsamında yürüttüğü personel eğitimlerine devam ediliyor.
25.02.2015 12:09
Odamız stratejik planı dahilinde 1.1 “Personeli için kurumsallaşma destek eğitimleri açmak” hedefinden yola çıkarak, 23-24 Şubat tarihlerinde tüm personelin katılımı ile “Stratejik Plan, Süreçler ve Performans Yönetimi Eğitimi” gerçekleştirildi. BODTO Genel Sekreteri Prof.Dr. Fuat Önder tarafından tamamlanan eğitimde, Odamızın 2015 iş planı uygulamaları, iş planlarının birim faaliyetleri ve süreçlere nasıl entegre edilmesi gerektiği konuları işlendi. Bu konuların, aslında revize edilen ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardının “Yüksek Seviye Yapısı-High Level Structure” içine alındığının altı çizildi.

2014 yılından bu yana yürütülmekte olan “BODTO Ortak Süreçleri” ile birim çalışmalarında daha iyi ve planlı, işbirliği ile çalışmanın önemi ve bu konunun personele olan katkısı vurgulandı.

Eğitim sonunda tüm personele eğitime katılımından dolayı eğitim sertifikası verilirken, eğitimle personelin bu konuda stratejik düşünen ve bunu hizmetlere aktarabilmesinin geliştirilmesi için gelecek eğitimlere yeni standardımız “ISO 9001:2015 KYS Standardı Bilgilendirme Eğitimi” ile devam edileceği vurgulandı.