Bodrum Standı Açılış Kokteyli EMITT Turizm Fuarı’nda Yoğun İlgi Gördü
19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı TC. Kültür ve Turizm Bakanlığımızın desteği, TUROFED-Türkiye Otelciler Federasyonu,
23.01.2015 09:28

TYD- Turizm Yatırımcıları Derneği ortaklığı, THY- A.O. sponsorluğunda ve EKIN- ITE Grup organizasyonu ile 22 Ocak'ta başladı. Fuarın açılış gününde Türkiye'deki belli başlı tüm Seyahat Acentaları, Tur operatörleri, otelleri, 200'ün üzerinde belde ve yurtdışı görevlileri yer aldı.

BODTO'nun finanse ettiği 104 m2'lik Bodrum standına sabah saatlerinde BODTO Meclis Üyesi Toros Dömirdöven, BODER başkanı Halil Özyurt, BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar geldi. Daha sonra Diyarbakır valisi Hüseyin Aksoy, Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan, İZFAŞ yetkilisi Oya Aksoy, Atlas Jet'in sahibi Murat Ersoy, İşadamı Sadri Şener, GEKA Tanıtım ve Dış İlişkiler Başkanı Ömer Faruk Kiraz standı ziyaret etti.

Fuar sırasında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a ve Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'a Dünyanın En Güzel Koyları Birliği başkanı Galip Gür'ün öncülüğündeki heyet Dünya'nın En Güzel Koyları plaketlerini takdim etti. Etkinliğe Guodeloupe-Terre deHaur Belediye başkanı Lous Molinie, Portekiz Setubal Belediye Başkanı Maria dasDoresde Meira ayrıca Türkiye, Kanada, Kamboçya ve Portekiz yetkilileri katıldı.

Bu etkinliğin ardından BODTO'nun organizasyonuyla gerçekleşen Bodrum Standı Açılış Kokteyli her sene olduğu gibi yine yoğun ilgi gördü ve Bodrum Halikarnas disko dansçılarının gösterisi büyük beğeni topladı. Yaklaşık 750 kişinin katıldığı kokteyle Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve BODTO Yönetim Kurulu başkanı Mahmut Serdar Kocadon ev sahipliği yaptı.Kokteyl sırasında Kule/Mandalin Bar'ın hazırladığı leziz Bodrum mandalinası kokteylleri dağıtıldı. Kokteyle Kültür ve Turizm Bakan Yarımcısı Abdurrahman Arıcı, İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi, TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve Yönetim Kurulu üyeleri, TUROB eski başkanı Timur Bayındır Kültür Turizm İlçe Müdürü Özcan Canbaz, DTO Bodrum Şube Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, ETIK Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri katıldı.

Fuarın açılış günü boyunca Bodrum standı yine turizm profesyonellerine toplantı yapma olanağı sağladı ve büyük beğeni topladı.