BODTO Bir Dizi Temaslarda Bulunmak Üzere Muğla Kurumlarını Ziyaret Etti
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. KOCADON, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya ve Mehmet Ayaz’ın katılımı ile 10 Aralık 2014 Çarşamba günü Muğla’da ki bazı kurumları ziyaret etti.
11.12.2014 16:46

İlk olarak, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ü makamında ziyaret eden BODTO, 2014 yılını değerlendirirken, 2015 yılı çalışmaları konusunda görüşme yaptı.

Ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Yusuf Ziya Erdil, BODTO Eğitim Merkezi çalışmaları hakkında bilgilendirilmek üzere ve 2015 yılında Bodrum'da açılması planlanan sertifikalı eğitimlerin altyapısının oluşturulması için ziyaret edildi.

BODTO heyetinin diğer bir ziyareti ise, “ecrimisil” konusunda Bodrumlu işletmelerimizin sorunlarının çözümü için, Muğla Defterdarlığına yapıldı. Muğla Deftardar Vekili Ahmet Sümer, konuyu Ankara'daki ilgili kurumlarla paylaşarak çözümü için çalışacağını belirtti.

Muğla Gelir İdaresi Başkanı Hüseyin Bayar'ın göreve yeni atanmasından dolayı ziyaret edilmesiyle son bulan görüşmede Bodrum'un ticari hayatı konusunda bilgilendirme yapıldı.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. KOCADON, ticaret odalarının diğer kamu kurumları ile özel sektör arasındaki en önemli iletişim aracı olduğunu vurgulayarak, kurumlar arası işbirliği kapsamında ziyaretlere devam edeceklerini söyledi.