BODTO “Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine” Katıldı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri”ne Odamız Meclis Üyeleri 2’şer grup olarak katılacaklardır.
14.11.2014 15:27
İlk grup eğitimlere 14-16 Kasım 2014 tarihleri arasında BODTO'dan Meclis Başkanı İlhan ERSAN, Meclis Başkan Yardımcısı Fuat YILDIRIM, Fatih EFE, Meclis Katip Üyesi Murat PAHNA, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. KOCADON, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim AKKAYA ve Mehmet AYAZ, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz EYİNÇ, Atilla SERTTAŞ, Orhan DİNÇ, Alper ÖZŞEKER ile Meclis Üyeleri Oğuz POYRAZ ve Mehmet KIZILAĞAÇ'tan oluşan 13 kişilik grup katıldı.

Düzenlenen eğitimde, “TOBB'un Kurumsal Yapısı, TOBB İştirakleri, TOBB Hizmetleri, Türk Dış Politikası, Etkili Yönetim Becerileri, Etkili İletişim Becerileri, Protokol Kuralları, Finansal Yönetim, İşletme ve Yönetim Fonksiyonları ile e-Ticaret, Sosyal Medya Yönetimi” konularından oluşan 3 günlük program çerçevesinde eğitimler gerçekleştirilecektir.