BODTO Muğla Valisi Amir Çiçek’i Makamında Ziyaret Etti
15 Eylül 2014 tarih ve 2014/6780 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Muğla iline atanan Muğla Valisi Amir Çiçek’i BODTO heyeti makamında ziyaret etmiştir.
12.11.2014 15:11
Odamızı temsilen 11.11.2014 tarihinde gerçekleşen ziyarete Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yard. İbrahim Akkaya ve Mehmet Ayaz, Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ağan ile Genel Sekreter Prof.Dr.Fuat Önder katılmışlardır.

BODTO heyeti, Muğla Valisi Amir Çiçek'i yeni görev yerinde başarılı dileklerini sunarken, özellikle Bodrum'un ekonomik ve sosyal yapısı hakkında bilgilendirme yapıldı. BODTO'nun üye hizmetleri ve kurumsal faaliyetleri konusunda bilgi aktarılırken, Odamızın geçmiş projeleri ve 2015'te planlanan çalışmaları anlatıldı.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyen Vali Çiçek: “Özellikle Bodrum ekonomisine can veren üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bodrum, sadece tüketen bir yer değil üreten bir şehir konumunda. Üretim olmazsa var olan kaynaklarımız tükenir. Hep birlikte gayretlerle Bodrum daha iyi bir yer haline gelecek. Güzel bir şehri daha güzel bir yer haline getirmek için çabalıyoruz. Stratejik planlar derlenen bilgilerin eyleme dönüşmesine katkı sağlar. Hep birlikte gelişmeleri hızlandırmalı ve ekonomik dinamikleri harekete geçirmeliyiz. Ortak akıl, katılım, istişare, hedefler belirleme ve projeler uygulamada hep birlikte hareket etmeliyiz. Çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum.” dedi.

BODTO Genel Sekreteri Prof.Dr.Fuat Önder, Muğla il genelinde Odalarla birlikte yürütülen çalışmalardan bahsederken, özellikle BODTO'nun 2014-2017 yılları stratejik planını tanıtarak, Odamızın planlı çalışan kurumların başında geldiğini belirtti. Muğla Valisi Amir Çiçek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, iyi dilek ve temennilerle gelecek dönemde kurumlar arası işbirliğinin ve iletişimin devam ettirilmesi belirtilmiştir.