BODTO, Finansbank İç Sistemler Başkanı Bülent Yurdalan’ı Misafir Etti
26 Ağustos 2014 tarihinde Bodrum’a gönül veren sanat, iş ve politika çevrelerini biraraya toplayan BODTO,
01.09.2014 12:22
bu çerçevede organizasyona katılan Finansbank İç Sistemler Başkanı Bülent Yurdalan'ı misafir etmiştir.

27 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilen Bodrum Ticaret Odası haftalık Yönetim Kurulu toplantısına misafir olarak katılan Bülent Yurdalan BODTO Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı toplantıda öncelikle ülke ekonomisi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Merkez Bankası tarafından yapılan faiz indiriminin politika faizinin sabit kalması nedeniyle ticari hayata olumlu olarak yansımaları olacağını beklemediğini söyledi. Ülke ekonomisi hakkında genel görüşler paylaşılarak, döviz kurları, faizler, borçlanma konuları hakkında fikir alışverişi yapıldı. Ülke ekonomisinin değerlendirilmesinden sonra, özellikle Bodrum'un ekonomik gelişme sürecinden bahsedilerek, Bodrum turizminin artı ve eksi yönleri hakkında BODTO YK üyeleri ve Bülent Yurdalan görüşlerini belirtmişlerdir.

Toplantı, iyi dilek ve temennilerle tamamlanırken, Bodrum ekonomisi ve ticari yaşamın gelişimi konusunda önümüzdeki dönem için yapılabilecek işbirliklerinin temeli atılmıştır.