Duyuru Arşivi
BODTO Kurucularından Celal Atalay Vefat Etti
Bodrum Ticaret Odası kurucu başkanı Celal Atalay vefat etti. 1927 doğumlu olan Celal Atalay Bodrum’da birçok ilke imza attı.
15.04.2014 11:29
Tepecik Mahallesi Muhtarlığından Türk Hava Kurumu Başkanlığına, Parti başkanlığından Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne ve Hastane Derneğinin kurulmasına kadar birçok konuda Bodrum'a hizmet vermiş olan Celal Atalay'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Turgutreis yalı camiinde kılınan cenaze namazından sonra Karabağ mezarlığında toprağa verildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan BODTO Yönetim kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “BODTO'nun kurulmasında ve bugünlere gelmesinde büyük emeği olan Celal Atalay'ın vefatından duyduğumuz üzüntüyü dile getirmek istiyorum. Kendisi Bodrum'un gelişmesine büyük katkıları olmuş örnek bir kişidir. Bodrum Ticaret Odası olarak merhuma Allah'tan rahmet, Bodrum iş alemine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz” dedi.